Logo_200px

Om Horses & Tapas

Horses & Tapas drivs av mig, Inger Netterström. Jag är uppvuxen i en familj som brinner för djur, turism och service och jag har haft egen häst sedan 10 års ålder. 2006 byggde jag upp och drev Frösö Hästgård i Östersund. På senare år har jag dock spenderat allt mer tid i Spanien och valde därför att sälja hästgården under 2022.

Jag har länge haft en vision om att kunna erbjuda ridresor till mitt älskade Spanien, en vision som jag nu har möjlighet att göra verklighet av. Jag vill ge mina gäster en liten bit av allt det som finns här i Spanien, inte bara hästarna och ridningen utan också maten, kulturen och människorna. En av dessa fantastiska människor är Javier Garcia på ridanläggningen Al Sielo i San Miguel. Han är duktig på hästar, serviceminded och pedagogisk.

Jag har tagit tid på mig att hitta samarbetspartners och smultronställen som stämmer överens med den bild av Spanien som jag vill förmedla, och nu har bitarna fallit på plats. Jag erbjuder nu ridlektioner, uteritter och kombinerade mat- och ridresor över en långweekend. Inom kort kommer jag också att erbjuda guidade turer med häst och vagn i området San Miguel.

Jag kommer att vidareutveckla verksamheten beroende på vad du som gäst efterfrågar – varmt välkommen att höra av dig med önskemål.

Varmt välkommen till min bit av Spanien!